Jedna od blagodati ljetovanja s djecom dijabetičarima je i to što čovjek sazna neke novosti koje možda inaće nebi. Dakle, čips stvarno postoji (više od jedne vrste) i uopće nije loš, malci ga uredno "konzumiraju". No, ipak, rađe bi pojeo pola pravih "Pringlesa" nego cijeli dijetalni čips

Renea je dala dobar savjet za veće trgovine. Ono što ja čekam je dijetalno čokoladno mlijeko :wink: , u USA je to standardna roba, a ovdje nikako da nađem :oops:
Moje generalno stajalište o dijetalnim pripravcima: često štetno i preskupo. Pa onaj pekmez, ima ga za 2 žlice u jednoj tegli...
Nedavno sam se skinuo sa ovisnosti o Coli Light i nije lako

Informacije o tim stvarima na Netu su katastrofalne. Upoznao sam kanađanina koji je radio u McD u CAN i potvrdio priću s Neta, tj. rekao da su jednu pečnicu koja je pregorjela uspjeli očistiti SAMO sa extraktom coca cole. Veli da im je 2dl coca cole jeftinija od same čaše u kojoj ju poslužuju...
Kad uvedu Fantu Light, opet će se trebati odvikavati jer je FENOMENALNA. Ima je u Češkoj, Finskoj, djelovima Njemačke i još ponegdje...