Što smo se lijepo raspisali

Samo mi je teško ulovit nit. Taman smislim odgovor, ali dok pročitam do kraja, zaboravim i nađem druge stvari.
No, voda sa okusom Jagode: Light je ovisno o tome s čime ju uspoređujete. Naime, ako ju uspoređujemo s obicnom vodom onda je slatka, ali ako ju uspoređujemo s ostalim napitcima onda nije, ima samo par kalorija. Problem je (ako se ne varam) što dolaze od secera, pa ce se to malo kalorija relativno brzo razgraditi (visok glikemijski index), no globalno gledajuci probao sam ih par puta i meni ne dizu secer. (za razliku od nekih).
Mislim da vecina dijabeticara prolazi tu fazu "dijetalnih namirnica", kada trazimo sve sto je dijetalno, onda to kupimo pa smo sretni. Ja sam prvi bio lud za "inostranstvom" i dugackim policama dijetalnih stvari tamo. No, sada ipak zagovaram drugu teoriju: bolje pola prave Milke sa lješnjacima, nego cijela dijetalna (skuplja i cesto manje fina).
Donedavno sam cak i na biciklu zagovarao obrok - sendvichinu, itd. Sada sam zakljucio da ce me jednako zasititi jedan Sladoled Macho, a puno cu se bolje osjecati i imati više snage za daljnje pedaliranje, dok GUK definitivno nece patiti.
Mayaa: lubenica * možeš i cijelu smazati - ništa strašno
Desiree: trebali bi osnovati grupu podrške za odvikavanje od Coca Cole Light... Moja pravila su: samo izvan Zagreba i ako netko na partyju posebno zbog mene nabavlja Light verziju.. Da ga ne uvrijedim

Ne tvrdim da se uspijevam 100% držati pravila, ali trudim se