Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Subota 04.Veljača2012 - 08:56* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 22
  Ispis  
Autor Tema: Predstavljanje novih članova  (Posjeta: 50228 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tony
Administrator
Ja znam...

Spol: Muški

Profil WWW
« : Nedjelja 01.Travanj2007 - 20:15* »

Evo na mnogobrojne prijedloge otvorili smo grupu Dobrodošli u kojoj se mogu, a i trebali bi se predstaviti svi novi članovi na forumu. :komp Molim da se daju neke osnovne informacije o sebi. Odakle ste, koliko dugo imate dijabetes, ako ga imate, koliki vam je HbA1c, itd....

Navalite!  :smt026
« Zadnja izmjena: Ponedjeljak 28.Travanj2008 - 11:06* Tony » Evidentirano

:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--
Tony
Administrator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #1 : Nedjelja 01.Travanj2007 - 20:17* »

Tko ce prvi....
Evo ja ću:
Zovem se Tony, naravno vecina vas to vec zna. Imam staža 26 godina. Zadnji Hb je bio....moram pogledati na rang listu..:)
Inace na forumu sam u funkciji administratora, jedan od, pa kada imate problema mozete traziti pomoc.
Eto za sada toliko... Ostali navalite!
Evidentirano

Desiree
Forumski moderator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #2 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 11:50* »

Evo i mene: Desiree, imam 27 godina od čega dijabetes 17 god, Hb: 6,26, mama malog Roberta (uskoro će 3 god). :wave:  :wave:  :wave:
Evidentirano

~~ Desiree ~~
SuperHrvoje
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #3 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 12:02* »

Dobar dan, ja sam Hrvoje i dijabeticar sam.
:) predstavljanje ko alkosi.
Rodjen sam ne tako davne 1970 godine, i uhvatio sam zadnji vlak za mladenacki dijabetes sto mi naravno i imponira od 2003. Prema mom racunu zivjeti cu oko 247 godina. HbA1c mi je odlican, a Tonyju cu slati podatke kada ih azuriram. Nemam komplikacija.
Na forumu sam skoro uvijek ma gdje bio. I ako se ne javljam postovima, ne znaci da ne pratim ima li sta novo.
Inace iz Zagreba sam, dipl. ing. strojarstva, zaposlen, dvoje djece, zena i pas. Volim sve sto vole mladi ali ne skupljam vise niti znackice niti postere.
Misljenja sam da je zivot lijep i sretan sam da sam uhvatio tip 1 dijabetesa, za koji smatram da je piece of cake (sa fruktozom) ...
Pozdrav svima  :wave:
Evidentirano
J.J
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #4 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 15:45* »

Nisam baš novi član, ali...Evo: ja sam Josipa, imam 26 godina, dijabetičkog staža 15 godina (još malo pa mi je d punoljetan :-)) Po zanimanju sam profesorica, nemam ženu i djecu, ali imam psa i  mačka, i Pirgavog, naravno  :lol: Volim sve što vole mladi :-)
Evidentirano

ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!
Pirgavi
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #5 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 16:25* »

ix, ix, ix!

Šo bi reko SuperXpboje ko alkosi - My drinking team has a soccer problem.

Daklem, 1975 godište, od toga dijabetičar od 1978, što znači da imam nekih 29 godina staža, imam početne komplikacije, volim mlade sa psima i mačkama, a radim kao Kantica za sve mada sam završio ekonomiju. Dužina ću.. ah, to ne treba... ništa onda, to je to
Evidentirano
gordan
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #6 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 16:59* »

Do sada su se predstavili mahom stariji članovi foruma.
Pa evo da prekinem taj niz ...
Rođen 1972 (pod ono stariji mislio sam na DM i/ili forumski staž ;) ).
Dijabetes DM2 "službeno" dijagnosticiran ljeta 2005. godine iako je sumnja postojala već neko vrijeme.
Živim i radim u Zagrebu gdje sam se i školovao (od osnovne do faksa).
Studirao na Filozofskom (prije toga neuspješno studirao kemiju).
Radim sjedilački ... za PC-om.
Ne živim ni u kakvoj formalnoj, a niti neformalnoj zajednici romantičnih partnera.
Volim ispijati kave u centru grada.
Evidentirano
tanjap
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #7 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 19:32* »

My name is tanjap and I am a diabetic.....
Imam 26g, nemam psa, macku, zenu, djecu, a sad da li spadam u mlade, tu bi se vec dalo raspravljati, imam i 10g dijabetickog staza...Zadnji Hba1c je 7.4. i jedan je od gorih u ovom stazu, ali pripisujem ga carima Bozica i Nove godine....
Evidentirano
Jozic
Diabetički wannabe

« Odgovor #8 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 21:59* »

Moje ime je Djana  :wave:  :thumbleft: , Sarina mama koja ima dijabetis od marta 2005.  :smt090
Forum citam gotovo svakodnevno. Mi smo iz Toronta, Canada (zadnjih desetak godina), a "originalno" iz Zenice, BiH.
Prvih par mjeseci nakon dijagnoze Sara je bila na Humalog/Humalin-u. Odmah po dolasku Lantusa u Canadu (maj 2005) presla je na Lantus/Humalog. Kasnije smo to zamijenili sa Levemir/Novolog da bismo mogli koristiti penove sa 1/2 jedinice. Od maja 2006 Sara ima Minimed-ovu 522 Paradigm pumpu sa kojom smo jako zadovoljni. Vec vise od godinnu dana HbA1c joj je 6.5 (±0.1).
Kao sto sam vec ranije rekla forum citam svakodnevno jer mi to pomaze da pokusam zivot vidjeti iz njene perspektive i daje mi nadu da i pored dijabetisa uz danasnje insuline i tehnologiju Sara moze imati "normalan" i dug zivot.  :thumbleft:  :wave:
Evidentirano
kkurilj
Skoro profi diabetičar

Profil WWW
« Odgovor #9 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 22:30* »

Pozdrav!

Moje ime je Kruno, tip1 od 11/2005.
Imam 27 godina, živim sa zaručnicom, imamo dva mačka i zeca (a i o nekom psu vec duže vrijeme razmišljamo). :-)
Živim i radim u Osijeku, po struci sam inženjer informatike i po defaultu odgovaram standarnom opisu informatičara (tesko pokretljiv sa popriličnim viškom kilograma).  :komp
Terapija:
3 x dnevno Humalog
1 x dnevno Humulin N
1 x dnevno Tulip (unistava me kolesterol, ali zato mi je zadnji Hb 5,15%) :-)
Evidentirano

novootkriveni slatkiš tipa 1 -
« Odgovor #9 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 22:30* »

Evidentirano
niksa
Diabetes junior

:)
« Odgovor #10 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 22:43* »

Ime kao i nickname :), ali s nasim slovom š ;)
Inace, kako bi moja zena rekla, stari magarac tj. 1962 godiste.
Kada sam trebao krenuti u skolu zahtijevao sam od roditelja da selimo u neku planincinu gdje nema skole jer mi se bilo lijepse igrati oko zgrade i sa drustvom nego tamo uciti nekakva slova i slicno, ali su me razocarali cinjenicom da i u toj pustosi postoji skola. Krenuo u skolu 1968 i potresen neminovnoscu skolovanja pokusao pobjeci u dijabetes, ali me ni to nije spasilo obaveza. Od tada se "borim" sa skolama i dijabetesom.
Zavrsio elektrotehniku, danas sistem inzinjer, HbA1c se krece kao rezultati nasih nogometasa, nekad dobri nekad katastrofa.... Posljedice uobicajene nakon 30 i  debeli kusur godina dijabetesa tj. malo retinopatije, malo trnci u nogama, malo ovo, malo ono, ali u globalu je sve OK.. nema ozbiljnog problema. :) Cak ni naocale jos ne trebam (kad su seceri normalni :)
Vozacka mi vrijedi do 65 starosti, a poslije ce me zena vozati (kao, uostalom, i sada ;) )
Evidentirano
Pirgavi
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #11 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 23:25* »

Citat: "niksa"
Ime kao i nickname :), ali s nasim slovom š ;)
Inace, kako bi moja zena rekla, stari magarac tj. 1962 godiste.
Kada sam trebao krenuti u skolu zahtijevao sam od roditelja da selimo u neku planincinu gdje nema skole jer mi se bilo lijepse igrati oko zgrade i sa drustvom nego tamo uciti nekakva slova i slicno, ali su me razocarali cinjenicom da i u toj pustosi postoji skola. Krenuo u skolu 1968 i potresen neminovnoscu skolovanja pokusao pobjeci u dijabetes, ali me ni to nije spasilo obaveza. Od tada se "borim" sa skolama i dijabetesom.
Zavrsio elektrotehniku, danas sistem inzinjer, HbA1c se krece kao rezultati nasih nogometasa, nekad dobri nekad katastrofa.... Posljedice uobicajene nakon 30 i  debeli kusur godina dijabetesa tj. malo retinopatije, malo trnci u nogama, malo ovo, malo ono, ali u globalu je sve OK.. nema ozbiljnog problema. :) Cak ni naocale jos ne trebam (kad su seceri normalni :)
Vozacka mi vrijedi do 65 starosti, a poslije ce me zena vozati (kao, uostalom, i sada ;) )

ajme, 2 dana stariji od isusovog magarca ha ? sad se posipam pepelom, jesi bio u timu za izum inzulina u ta doba ili ? :)
Evidentirano
Tony
Administrator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #12 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 23:38* »

Citat: "Pirgavi"

ajme, 2 dana stariji od isusovog magarca ha ? sad se posipam pepelom, jesi bio u timu za izum inzulina u ta doba ili ? :)

Sto se ovaj Pirgavi osilio kada je vidio da nije najstrariji!!! :smt075
Pa i ja sam stariji, ak te tjesi. Doduse ne po stazu, al eto!
Evidentirano

nuram@bih.net.ba
Tek učim pisati...
**

Spol: Ženski

« Odgovor #13 : Ponedjeljak 02.Travanj2007 - 23:46* »

Izgleda da sam ja ipak najstarija (godina proizvodnje:1949. :smt051 ). Zovem se Nura, iz Tuzle sam. Penzioner :thumbleft:
Slatkica (Tip 2) sam od 1992.g.  

Pozdrav svima, i hvala na druzenju
Evidentirano
Pirgavi
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #14 : Utorak 03.Travanj2007 - 08:50* »

Citat: "Tony"
Citat: "Pirgavi"

Sto se ovaj Pirgavi osilio kada je vidio da nije najstrariji!!! :smt075
Pa i ja sam stariji, ak te tjesi. Doduse ne po stazu, al eto!

:) sad ste mi izbili adut iz ruke: Suviše stam star da bi pošao s tobom, ali poslušaj moj savjet... :)
Evidentirano

Održava i administrira TIM STUDIO

Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 22
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.164 sekundi uz 41 upita.