Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Subota 04.Veljača2012 - 10:08* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  
Autor Tema: Projekt - dijabetes i trudnoća  (Posjeta: 9894 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
tanjap
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #30 : Nedjelja 03.Svibanj2009 - 10:43* »

svaka cast na ponovoj realizaciji ovog projekta u srpnju....Nadam se da cemo ovaj puta doci.... :W
Evidentirano
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #31 : Nedjelja 03.Svibanj2009 - 10:47* »

A ovdje je i obavijest o ovome sto tanjap spominje:

http://www.zadi.hr/dijabetes/index.php?option=com_content&task=view&id=211&Itemid=2
Evidentirano

Desiree
Moderator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #32 : Nedjelja 03.Svibanj2009 - 22:43* »

Ja ću svakako probat doć. Treba mi malo ohrabrenja za drugu trudnoću na koju se pokušavam već neko vrijeme odlučiti.Nadam se da se vidimo  :bye:
Evidentirano

~~ Desiree ~~
Tony
Administrator
Ja znam...

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #33 : Ponedjeljak 04.Svibanj2009 - 06:58* »

JA reko necu jos nista na forumu objaviti, barem dok ne dobijemo sve potvrde predavaca, a marljivi forumasi ipak citaju i web, ne samo forum. Svaka cast!
Dakle, popis nije jos zakljucen, ali je u nacelu to to.
Morti nagovorim i voditeljicu projekta da se javi, ukoliko se jos sjeca logina i passa za ovaj forum... :trk:
Pratite idalje web, i zovite poznanike koji bi mogli biti zainteresirani da nam se pridruze.
:W
Evidentirano

:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--
tina ri
Ja znam...

« Odgovor #34 : Ponedjeljak 04.Svibanj2009 - 09:33* »

Ja bi tako rado došla,ali neznam hoću li moći.A može li netko ići samnom osim muža,npr.moja sestra i može li ona biti na tom predavanju?
Evidentirano
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #35 : Srijeda 06.Svibanj2009 - 12:58* »

Tina, ne mogu ti odgovoriti u ime organizatora jer ne sudjelujem direktno u organizaciji, ali pretpostavljam da nije problem ako dodjes sa sestrom. Bit ce mi drago da se vidimo. A tebi je to prilika da upoznas profesora Djelmisa i profesoricu Ivanisevic, a koliko vidim predvidjena je i setnja i razgledavanje odjela u Petrovoj gdje borave trudnice s dijabetesom.
To mi je mjesto tako srcu blisko  :cerek:
Evidentirano

Tony
Administrator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #36 : Srijeda 06.Svibanj2009 - 15:33* »

Eto cathy je odgovorila, a mail organizatora imas na www.zadi.hr
Pitas...
No i ja mislim da nije problem!
Evidentirano

tina ri
Ja znam...

« Odgovor #37 : Četvrtak 07.Svibanj2009 - 09:31* »

Dobro,najbolje da ja kontaktiram njih i pitam.Nadam se da se vidimo.
Baš mi je želja doći
Evidentirano
Davor
Forumski moderator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #38 : Četvrtak 07.Svibanj2009 - 09:57* »

Hajde hajde Tina ri,
tvoja velika želja da dođeš je ono što je bitno organizatorima - zato to organiziramo.
Pa što ako i prijaviš sebe i muža, a on nedajbože "slomi nogu", pa neće valjda mjesto ostati prazno?! I eto sestre da popuni rupu.
Dakle, nemoj da ti nedolazak muža bude opravdanje da ne dođeš. Ovi naši forumaši su u prosjeku ipak mrvicu ljeni, stoga nemoj u prosjek (čast iznimkama).
Ako dovoljno želiš - doci ces.
Evidentirano
Tony
Administrator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #39 : Četvrtak 07.Svibanj2009 - 15:02* »

A kao bonus Davor i ja cemo te isto zabavljati na tecaju!  :rolleyes:
Evidentirano

« Odgovor #39 : Četvrtak 07.Svibanj2009 - 15:02* »

Evidentirano
tina ri
Ja znam...

« Odgovor #40 : Petak 08.Svibanj2009 - 08:26* »

Ha, ha ludi ste totalno. laugh
A šta ako vam kažem da će mi trebat pomoć u Zagrebu?Kad siđem sa autoputa i uđem na onaj kružni tok,dalje neznam ništa.Znam sići sa njega i to je to.
Evidentirano
Tony
Administrator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #41 : Utorak 12.Svibanj2009 - 06:57* »

Onda se javis na PP!
Nego...naravno da cemo ti reci... cak i kartu poslati kada ce biti sve konacno...
Evidentirano

Gorka
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #42 : Utorak 12.Svibanj2009 - 09:32* »

Morti nagovorim i voditeljicu projekta da se javi, ukoliko se jos sjeca logina i passa za ovaj forum... :trk:
PSeto jedno!  Aždaja

nego da ne zacetavamo i ovaj forum  police
Evidentirano

*** TIP 3 ****
Gorka
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #43 : Utorak 12.Svibanj2009 - 09:39* »

Davore o nasljeđivanju dijabetesa o kojem si pisao prošle godine:
Mislim da postoje genski parametri po kojima se to definitivno može izračunati po svim kombinacijama:
tata i mama -slatki
mama - slatka, tata- gorki
mama - gorka, tata - slatki.
Što ustvari nije loše da "visi" nad nama pa ipak dvaput razmislimo da li cemo kikica natrpavati junk foodom tipa lizalice i salame ili jabukica i piletina :mig: Naravno da i okolina kao što su prehrana, stil života i stres utječu na trigeriranje dijabetesa, ali nekakav okvirni postotak se definitivno može izračunati, a mislim da je to sjajno pitanje za tetu koja će nam pričati o pohrani matičnih stanica.

Nije da sam se sad obrušila na tebe, ali vidjela sam tvoj post o starim predavačima, pa da malo popravim netočne navode jer ove godine nam dolaze i neki novi predavači. ;)
Potvrdili su nam Đelmiš i Ivanišević ofkors, Sanja Mazić s Rebra ili netko od njezinih kolegica, čak je kao mogućnost najavila i njihovu šeficu tamo prim. Golubić Ćepulić (za matične stanice), Renata Žugić (za prehranu), čekamo potvrdu Nataše Jokić-Begić (psihologica), a od ove godine imamo i novost. Naime, 4 mame iskusnjače :mig: od kojih su neke i ovdje će voditi radionice/pričaonice, a u ovim trenucima očekujemo i potvrdu njihovih supruga koji će se baviti budućim tatama jer vjerujem da i oni imaju hrpu pitanja. Sjećate se kako smo prošle godine isprepadale J.J. bolju polovicu. Sram nas bilo!  angel
Evidentirano

*** TIP 3 ****
Gorka
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #44 : Utorak 12.Svibanj2009 - 09:47* »

e sad, iako vas je Davor pozvao da date konstruktivne prijedloge za radionice/predavanja iscitavajuci cijeli topic naisla sam samo na Cathyne prijedloge o dojenju i kontracepciji.
O dojenju smo intenzivnije razmisljale, cak imamo i "štelu" za udrugu Roda (ipak oni imaju predavače koji su prošli debelo školovanje za ovu temu), ali nam je raspored toliko zgusnuto i šaroliko složen da bismo ove godine teško još i to ubacili. Ne apeliram da je dojenje manje važno (eno moj Smradec sa skoro 2,5g ne prestaje, cak ni ne pokazuje znakove da će ikad :rolleyes: ili bar dok si curu ne nade  Grin)
A o kontracepciji možete pitati i Đelmiša i Ivaniševićku u onom dijelu slobodnog razgovora za koji smo odvojili poprilično vremena :mig:
Evidentirano

*** TIP 3 ****

Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  

Skoči na:  

Održava i administrira TIM STUDIO

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.192 sekundi uz 46 upita.