evo i mene (nakon nekog vremena ;) ) ne znam jel ću stavit pod pravi dio foruma pitanje,al eto,premjestite ak ovo spada u koji drugi dio

he he
Htjela sam pitat kako da se prijavim,ja bi htjela ić na taj kongres i pomoći društvu u novim saznanjima o dijabetesu..novim dostignućima,pa me zanima gdje bi se mogla prijavit za kongres i tko uopće može ić,kako se plaća i tako to? Špolja mi rekla da se negdje prijavim..a čula sam nešto i od Ivane Babić..pa me zanima što ubiti sve treba ispunit da bi mogla ić..ako bi mogla i tako to?

fala!
Dobar dan
Ovako, poziv za odlazak na kongres ce ici nadam se ovaj, a ako ne ovaj onda slijedeci tjedan. Biti ce u Diabetesu, na
www.diabetes.hr i naravno na
www.zadi.hr.
Kao i uvijek je najveći problem novac. Svatko će morati skupiti novac za sebe za boravak u kanadi! Mi smo osnovali "krizni stožer" u ZDD-u i bacamo se na skupljanje cim prije.
Provjerene informacije su:
-Zagrebačko dijabetičko društvo će u ime HSDU-a organizirati odlazak za sve sudionike iz Hrvatske
- termini odlaska će biti 16.10.-28.10.2009
Detaljnije će biti u pozivu. Okvirnu cijenu ćete moći vidjeti isto u pozivu, a pošto se kalkulacije još rade, ne želim izlaziti s cifrom prije.
To je ukratko. Stay tuned to
www.zadi.hr i sve cete vidjeti na vrijeme.