Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Subota 04.Veljača2012 - 10:24* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Da li ste sudjelovali u radu nekog kampa?  (Glasanje završeno: Četvrtak 24.Oľujak2005 - 15:41*)
Jesam, viąe puta - 4 (33.3%)
Jesam, ali samo jedan put - 2 (16.7%)
Nisam, ali bi htio/htjela! - 5 (41.7%)
Nisam, niti ne namjeravam! - 1 (8.3%)

Ukupno Glasova: 12

Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Da li ste sudjelovali u radu nekog kampa?  (Posjeta: 12057 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
gmilcic
Diabetički učenik

Spol: Ženski

« Odgovor #15 : Ponedjeljak 26.Siječanj2009 - 22:25* »

moj sin ima 7 god i dijabetes godinu dana.htjela bih da ide u kamp i u četvrtak se idemo učlaniti u diabet.društvo u zagreb.inače smo iz karlovca.
on jedva čeka da ide u kamp jer smo već razgovarali o tome. laugh
Evidentirano

SUGAR IS GOOD!!
Tony
Administrator
Ja znam...

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #16 : Ponedjeljak 26.Siječanj2009 - 22:40* »

moj sin ima 7 god i dijabetes godinu dana.htjela bih da ide u kamp i u četvrtak se idemo učlaniti u diabet.društvo u zagreb.inače smo iz karlovca.
on jedva čeka da ide u kamp jer smo već razgovarali o tome. laugh

Dobro dosli.
Molim te da se svakako javis prije na 01/4847-429 kako ne bi bilo da nikoga nema ili da je neka akcija u tijeku pa zbog toga poljubite vrata!
Evidentirano

:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--
skateboy
Diabetički wannabe

born to ride

« Odgovor #17 : Srijeda 20.Svibanj2009 - 08:40* »

Prvo da sve pozdravim,otac sam djeteta dijabetičara.
Do sada nije bio ni na jednom kampu .Star je 14 godina,a dijabetes tip 1 ima od svoje šeste godine.U razgovoru sa liječnikom smo saznali i za kamp u Tučepima,pa me zanima da li će biti ove godine,i još me zanimaju info. vezane uz polazak i slično.

:bye:
Evidentirano
Dana
Tek učim pisati...
**

« Odgovor #18 : Ponedjeljak 10.Kolovoz2009 - 22:49* »

Moj sin je bio tri puta u Crikvenici-1998.,99.,00.-bilo mu je izvrsno,družio se, učio,upoznao nove prijatelje...a i za roditelje je to izvrsno iskustvo-nakon straha od odvajanja prvi put otkad se razbolio nastupilo je veliko olakšanje i sigurnost da će sve biti dobro i da se s diabetesom može i na izlet,ekskurziju i sl. i da se može osamostaliti poput svih vršnjaka.Svima bih preporučila da pošalju svoje malene u kamp. :)
Evidentirano
Tony
Administrator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #19 : Utorak 11.Kolovoz2009 - 22:28* »

Ja malo kasno palim, ali ....
Kamp u tucepima organizira drustvo Veliki za male, koje djeluje u sklopu Klinike za dječje bolesti Rebro.
Detalje o tom kampu nazalost nemam, ali cini mi se da sam nacuo da je vec bio ove godine (ipak je danas 11.Cool.
Drugi kamp organizira HSDU, u suradnji s jos nekim udrugama. Taj kamp je ove godine isto bio.
Detalje mozete saznati u biltenu ZADI, Zagrebackog drustva, ili u casopisom Diabetes.
Raspitajte se sto prije jer su kapaciteti ograničeni.
I moje isprike jos jednm sto sam previdio ovaj post i nisam ranije odgovorio! :brukica:
Evidentirano

:bye:      Pozdrav Tony   :bye:

--profesionalni dijabetičar--
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.099 sekundi uz 34 upita.