|
mirela78
|
 |
« Odgovor #15 : Utorak 07.Travanj2009 - 22:56* » |
|
Jel moze broj ljekarne u kojoj ima stevije za kupiti? Pretrazila sve u Vukovaru i Osijeku i nigdje je nema. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blaunjofra
|
 |
« Odgovor #16 : Srijeda 08.Travanj2009 - 02:06* » |
|
 Dobio sam ekstrakt Stevie, od www.Stevia-Hrvatska.com. Na aggramm@yahoo.com adresi, 72 grama ekstrakta 280 x, za 150Kn plus poštarina.Super jeftino. Okus je super, prejak. Kad ga usporedim sa kvalitetom drugih rastvora ond ispada da od ovih 72 grama mogu rastopiti u 6 litara vode. Po cijeni ostalih ponuda Stevie kao kapi, onda ovih 72 grama vrijede preko 5,000 Kuna. Po izjavi aggramma robe ima na lageru dovoljno. Ovo sam napisao za sve one koji traže a ne mogu naci Steviu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirela78
|
 |
« Odgovor #17 : Srijeda 08.Travanj2009 - 07:47* » |
|
Hvala na informaciji! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
J.J
|
 |
« Odgovor #18 : Srijeda 24.Lipanj2009 - 10:33* » |
|
Zna li netko gdje se u Hrvatskoj može nabaviti sjeme ili reznica ove biljke? Pokušala bih ju experimentalno zasaditi u teglici (čitala sam da tako klija) na terasi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!
|
|
|
|
|
|
puky
|
 |
« Odgovor #20 : Ponedjeljak 10.Kolovoz2009 - 21:50* » |
|
Bok, Ja isto koristim steviu, 30ml košta tak oko 26 EUR, ako želiš mogu ti dati adresu gdje možes naručiti, kavaliteta je vrhunska.pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puky
|
 |
« Odgovor #21 : Ponedjeljak 10.Kolovoz2009 - 21:53* » |
|
bok, ja isto koristim steviu, kavalitetom sam jako zadovoljna , ako Vas zanima javite se dat ću Vam adresu gdje se može kupiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirela78
|
 |
« Odgovor #22 : Petak 14.Kolovoz2009 - 10:55* » |
|
Ima vec vise od tri mjeseca kako sam si narucila prah stevije i jos uvijek ga imam. Imam jos vise od pola bocice u kojoj je stigla. Toliko je slatka da je stvarno malo treba staviti. A i koristim ju samo za limunadu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insekt9
|
 |
« Odgovor #23 : Subota 15.Kolovoz2009 - 11:17* » |
|
Zna li netko gdje se u Hrvatskoj može nabaviti sjeme ili reznica ove biljke? Pokušala bih ju experimentalno zasaditi u teglici (čitala sam da tako klija) na terasi.
U sebi sadrži i neku gorku tvar koju nije tako lako otklonti. Tako su me savjetovali u VV.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je
|
|
|
|
mirela78
|
 |
« Odgovor #24 : Subota 15.Kolovoz2009 - 12:51* » |
|
Nisam uspjela naci u Hrvatskoj, ali sam si narucila preko ebay-a. Sjeme stize iz Urugvaja i trebalo bi stici za dva tjedna. Nadam se da ce uspjeti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
|
 |
« Odgovor #24 : Subota 15.Kolovoz2009 - 12:51* » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stevia
|
 |
« Odgovor #25 : Subota 19.Rujan2009 - 21:09* » |
|
Jako kvaliteno sjeme stevie možete nabaviti na steviahr.com. Ovo iz urugvaja nije baš nešto, biljku tretiraju kemijama pa je klijavost slaba, probajte sami. Bye
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lolita
|
 |
« Odgovor #26 : Nedjelja 20.Rujan2009 - 13:17* » |
|
Ja sam odustala od stevie. Nikako mi nije pasao njen ''okus''. I jednostavno sam se vratila na običan smeđi šećer.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mirela78
|
 |
« Odgovor #27 : Nedjelja 20.Rujan2009 - 17:25* » |
|
Meni savrseno odgovara u limunadi. Za kavu koristim Splendu (dobila iz Amerike). Nabavila sam i sjeme pa cemo vidjeti hocemo li ju uspjeti uzgojiti. Uglavnom, trebalo mi je malo duze da se naviknem na njezin okus i sad mi je ok.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
krcko
|
 |
« Odgovor #28 : Nedjelja 20.Rujan2009 - 20:54* » |
|
Ovo fakat ne kuzim. Stevia bi trebala biti sladilo, tj. nesto sto poboljsava okus. Ako ti okus ne valja cemu se privikavati na nju? Nije li jednostavnije priviknuti se na kiselu limunadu itd.?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue, Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
|
|
|
|
mirela78
|
 |
« Odgovor #29 : Nedjelja 20.Rujan2009 - 21:22* » |
|
Nisam rekla da mi okus ne valja. Okus stevije je malo specifican pa kad naglo predjes sa konzumnog secera na druga sladila treba ti vremena da se priviknes. Barem je meni trebalo. Meni se svidja i koristim ju kod kuce. Ali za kavu na poslu, u kaficu ili kod nekoga mi je zgodnije nositi vrecicu Splende od 1g nego teglicu/bocicu stevije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga