|
krcko
|
 |
« : Ponedjeljak 16.Oľujak2009 - 13:31* » |
|
Jel' se dogadja to nekom? U zadnje vrijeme na mjestu gdje se piknem s Levemirom dobijem tvrdu oteklinu u roku od nekoliko sati. Boli na dodir i prodje nakon dan-dva. S Novorapidom nema nikakve reakcije. God damn, bas kad sam se naviknuo na Lev  Nadam se da ga necu morati mijenjati zbog toga. Izgleda da mi je imunoloski sustav skrtiji od mene, ja sam šeretski prihvatio onih 40 kn doplate ali on ne da. Probat cu jos s novim penom prije nego sto dignem paniku kod doktora. Jel postoji nesto kao privremena alergijska reakcija (ona koja prodje sama od sebe nakon nekog vremena)?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue, Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
|
|
|
|
amna
|
 |
« Odgovor #1 : Ponedjeljak 16.Oľujak2009 - 16:09* » |
|
Ja se 26 godina pikam i stvorili su mi se dzepici na mjestima davanja inzulina. Ruke i noge mi izgledaju k'o u Ramba, a guza k'o u J. Lo.  A nisam nikad imala tako kao neku alergiju kao ti. Malo se masiram, malo mjenjam mjesta... Ako ima trece, pucajte
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
stylex
|
 |
« Odgovor #2 : Ponedjeljak 16.Oľujak2009 - 22:36* » |
|
Ja se 26 godina pikam i stvorili su mi se dzepici na mjestima davanja inzulina. Ruke i noge mi izgledaju k'o u Ramba, a guza k'o u J. Lo.  A nisam nikad imala tako kao neku alergiju kao ti. Malo se masiram, malo mjenjam mjesta... Ako ima trece, pucajte Abdomen?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tina ri
|
 |
« Odgovor #3 : Utorak 17.Oľujak2009 - 15:09* » |
|
Ja si stalno dajem u trbuh,nekako mi tu najviše odgovara,neznam kad sam se zadnji put bocnula u ruku.......... Ja sam primjetila da ima razlika u lantusu i humulinu N.Kad sam bila na humulinu koliko god jedinica da sam si dala nikad ništa,nikakve reakcije,a na lantusu me peče na mjestu uboda prilikom iniciranja i još par minuta nakon toga,a onda prestane.Što je doza veća to više peče
To je zbog drugačije struktura inzulina. Imam ja 4 plavice na trbuhu koje izgledaju kao da me netko natukao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amna
|
 |
« Odgovor #4 : Utorak 17.Oľujak2009 - 15:12* » |
|
Abdomen?!  Naravno, stomak sam zaboravila. Vjerovatno sto manje dajem tu, vise me boli.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kulerica
|
 |
« Odgovor #5 : Utorak 17.Oľujak2009 - 15:34* » |
|
Otekline od Levemira mi se često stvore ali samo kada se bodem u nogu, na rukama i abdomenu nisam primjetila.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
krcko
|
 |
« Odgovor #6 : Utorak 17.Oľujak2009 - 22:13* » |
|
Probao sam mijenjati mjesto i svuda se dogodi isto. Prije se nije dogadjalo nigdje. Ako si dam vecu dozu nakon sto oteklina splasne ostaje modrica kao da sam se lupio. Stvar je lokalna i ne bi bio toliki bed da se ne radi o trajnoj terapiji. To ce mi rasturiti salo i stvoriti Rambo-dzepice u puno kracem roku od 26 godina.
Sutra idem doktoru pa bumo vidjeli...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue, Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
|
|
|
|
krcko
|
 |
« Odgovor #7 : Srijeda 18.Oľujak2009 - 22:10* » |
|
Veli doc da nije nist zabrinjavajuce. Za sada ostajem na Levemiru. Vidjet cemo koliko ce trebati da dobijem J.Lo atribute 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tina ri
|
 |
« Odgovor #8 : Srijeda 18.Oľujak2009 - 22:24* » |
|
I ja bi isto te J.Lo atribute......recept se čini jednostavan,samo pređem na levemir i napadnem stražnjicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amna
|
 |
« Odgovor #9 : Četvrtak 19.Oľujak2009 - 09:10* » |
|
Ma ne bih ti preporucila... Sigurna sam da je tvoja prirodna guza puno, puno privlacnija nego njena reklamirana, ko zna mozda s implantatima. A nije ni svjesna da je mogla dobiti s injiciranjem inzulina zeljeni oblik guze Otisla sam off topic
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
|
 |
« Odgovor #9 : Četvrtak 19.Oľujak2009 - 09:10* » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
krcko
|
 |
« Odgovor #10 : Četvrtak 19.Oľujak2009 - 10:03* » |
|
Tema je o oteklinama. Prema tome guza J.Lo je on topic.
Izvin'te sto sam prasac bezobrazni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cathy
|
 |
« Odgovor #11 : Četvrtak 19.Oľujak2009 - 10:31* » |
|
Dobro je dok je JLo, dok nije Queen Latifah naprimjer. Govorimo o guzama, right?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
tina ri
|
 |
« Odgovor #12 : Četvrtak 19.Oľujak2009 - 10:39* » |
|
Ma ne bih ti preporucila... Sigurna sam da je tvoja prirodna guza puno, puno privlacnija nego njena reklamirana, ko zna mozda s implantatima. A nije ni svjesna da je mogla dobiti s injiciranjem inzulina zeljeni oblik guze Otisla sam off topic Vjeruj mi da je njezina guza puno privlačnija nego moja,samo i njena je za moj ukus malo prevelika,ali oblik je lijep,onako prčasto,sexy............ A ništa budem probala sa lantusom u guzu,možda i od njega počne oticati....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amna
|
 |
« Odgovor #13 : Četvrtak 19.Oľujak2009 - 14:55* » |
|
A da si probam davati u sike. Bi li dobile na volumenu nakon dojenja hahahahahaha  Ma naravno da je prevelika. Sad se muskarci nece sloziti sa mnom. "Ma gdje je prevelika, taman je (odgovara)"  Sto veca-to bolja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cathy