Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Subota 04.Veljača2012 - 09:53* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Vindija lansirala novo piće - GI Control  (Posjeta: 4388 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Luka
Skoro profi diabetičar

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #15 : Subota 20.Lipanj2009 - 08:55* »

Uh strasno...imao sam ga namjeru 'probati' ali sad necu. Ma to je sve marketing, ljudi se pale na te fore, znate i sami kakva je situacija s debljinom, mrsavljenjem i 'ocuvanjem' zdravlja danas kroz pravilnu prehranu... ocito za dijabeticare bas i nije taj sok za svaki dan. Kad je hipo, ocito bi pomogao na neki nacin.

Hmm, samo me zanima kako to da nisu napisali da kad pijes taj sok ne moras uopce davati inzulin ni mjeriti GUK jer cudotvorni napitak sve to radi umjesto tebe... Angry

A opet, ako kaze 9UH na 100g, nije to mala stvar. Toliko imaju i obicni vocni sokovi...
Evidentirano
roxy
Diabetes junior

Spol: Ženski

« Odgovor #16 : Subota 20.Lipanj2009 - 16:23* »

Evo i mene da zahvalim na iskustvima. I ja sam ga već skoro išla kupiti. Neko je dobro primijetio da ima starijih ljudi  , ili nas totalnih početnika, koji još nisu ovak naišli na ove savjete pa se  mogu gadno zeznuti. A mislim da i prema zakonu ne bi smjeli to tak oglašavat. Trebam to malo proučit. Samo kome se obratiti, jer nije to ni tak bezazleno. Lako nama zdravima ak popušimo pa popijemo nekaj kaj nije kak reklamiraju, al kaj ak si neko pretera cukor u nebo.
Evidentirano
Berac
Diabetes junior

Spol: Muški

« Odgovor #17 : Srijeda 14.Srpanj2010 - 16:25* »

Bjezite od toga-jednom sam slucajno nasao bocu koja je stajala 2 tjedna. Kad sam ju otvorio izgledalo je k'o da je bomba eksplodirala. Čep je samo odletio. :)
I osim toga GI uzrokuje vjetrove. ;)
Evidentirano

always tell your mommy before you go off somewhere.
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #18 : Četvrtak 29.Srpanj2010 - 17:19* »

Ja sam danas na boci od frendice procitala da u 100 ml ima 9 grama ugljikohidrata.

Sto ce rec, u bocici od pola litre cak 45 g UH!!!! To je kao 75 g kruha (snita i pol). Puno previse, kakav crni stabilan secer s takvim utovarom. Dobro je pak znati da moze efikasno pomoci kod hipoglikemije :lol:

Berac, nakon dva tjedna najprirodniji sok od superprirodne narance reagirao bi slicno. 
« Zadnja izmjena: Četvrtak 29.Srpanj2010 - 17:21* cathy » Evidentirano

Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.093 sekundi uz 31 upita.