|
krcko
|
 |
« Odgovor #15 : Utorak 30.Lipanj2009 - 00:58* » |
|
Ajoj ljudi sad ste me zbedirali. Mene u hipo baca pola sata trcanja uzbrdo ili sl. Hocu i ja takav seks koji baca u hipo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue, Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
|
|
|
|
cathy
|
 |
« Odgovor #16 : Utorak 30.Lipanj2009 - 15:41* » |
|
Ovaj topik stvarno ima potencijala  Dakle, da te utjesim, moguce je da su tvoji seceri jednostavno stabilni. To ti je dobro, znas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ane
|
 |
« Odgovor #17 : Utorak 30.Lipanj2009 - 15:51* » |
|
Ajd, sigurno ti se bar jednom dogodilo  nemoj ti nas bedirati, hihi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
krcko
|
 |
« Odgovor #18 : Utorak 30.Lipanj2009 - 18:57* » |
|
Nakon kraceg razmisljanja skuzio sam da i ja mogu imati seks koji baca u hipo. Samo si dam par jedinica Novorapida prije  Je da ubija spontanost, ali tako sam bar siguran da cu vidjeti sve zvijezde 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yorn desh born, der ritt de gitt der gue, Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
|
|
|
|
ana12345
Gost
|
 |
« Odgovor #19 : Srijeda 01.Srpanj2009 - 00:48* » |
|
ma i vise od zvijezda, skoro pa vantjelesno iskustvo :-) ali sudeci po dadi, neka si ti nama stabilan :-)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
J.J
|
 |
« Odgovor #20 : Srijeda 01.Srpanj2009 - 11:27* » |
|
Sječam se tog razdoblja intenzivnih hipoglikemija za vrijeme, jel, odnosa. Osim što ubija spontanost s tim dobivaš i umišljenog partnera :)Moš mislit kako naraste muški ego kad te uspije "baciti u trans" svojom "izvedbom"  Nemoš ti sad njemu objasniti da TVOJ hipo nema puno veze s NJEGOVIM trudom, već isključivo tvojim vlastitim Dok smo bili mlađi i nismo imali svoje stanove...moj je uvijek u ladici u autu nosio kutiju keksa, ako mu se posreći 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!
|
|
|
|
Ivana_Zd
|
 |
« Odgovor #21 : Utorak 21.Srpanj2009 - 16:20* » |
|
Također Hlapić od marelice redovito pokraj kreveta  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insekt9
|
 |
« Odgovor #22 : Četvrtak 30.Srpanj2009 - 14:52* » |
|
Ako zakažem u startu idem na mjerenje i obično sam manji od 3.6! Ako sve funkcionira, onda i ne mjerim. Jednom mi se u "po frke" dogodilo da sam se počeo gubiti, srećom supruga je skožila i reagirala na vrijeme. @krcko malo više mašte i ne treba ti NovoRapid za hipo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #23 : Nedjelja 08.Studeni2009 - 21:21* » |
|
Gledaj stvari s pozitivne strane, da on ima dijabetes i padne mu secer, to ne bi bilo jedino sto bi mu palo (sto je vec i dado slatko rek'o) Sex je kao i bicikl, sto ga vise vozis, manje pada secer od istog 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
krcko
|
 |
« Odgovor #24 : Nedjelja 08.Studeni2009 - 23:04* » |
|
Gledaj stvari s pozitivne strane, da on ima dijabetes i padne mu secer, to ne bi bilo jedino sto bi mu palo (sto je vec i dado slatko rek'o) A sto je od toga pozitivno?  Sex je kao i bicikl, sto ga vise vozis, manje pada secer od istog  Ajde dobro, to je pozitivno Sad dolazim u napast usporedjivati vozim li cesce bicikl ili ono drugo, no pametnije mi je  da ne bi poslije bilo 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Nedjelja 08.Studeni2009 - 23:17* krcko »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
|
 |
« Odgovor #24 : Nedjelja 08.Studeni2009 - 23:04* » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
cathy
|
 |
« Odgovor #25 : Nedjelja 08.Studeni2009 - 23:38* » |
|
Mi koji smo često u hipoglikemiji za vrijeme seksa svi uzimamo relativno velike doze inzulina, u tome je trik. Manje vanjskog inzulina - stabilniji šećeri, jednostavno je.
Usput, ja ne znam voziti bicikl. No nema veze.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Nedjelja 08.Studeni2009 - 23:40* cathy »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kseki
|
 |
« Odgovor #26 : Četvrtak 19.Studeni2009 - 10:45* » |
|
Hehe, kad planirate aktivnosti u krevetu obavezno smanjiti dozu inzulina
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamicaSlatkica
|
 |
« Odgovor #27 : Četvrtak 01.Travanj2010 - 22:24* » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
insekt9
|
 |
« Odgovor #28 : Petak 02.Travanj2010 - 09:36* » |
|
Hehe, kad planirate aktivnosti u krevetu obavezno smanjiti dozu inzulina
Ne planiramo nista. Uz dvoje djece (31 mjesec i 8 mjeseci) nema planiranja. Kad uhvatimo trenutak da malci spavaju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
lokokutić je geometrijski lik oblika čipsa i šatora. Ima tri stranice i žut je
|
|
|
|
zvone_st
|
 |
« Odgovor #29 : Nedjelja 08.Kolovoz2010 - 16:36* » |
|
Pa ako je seks na brzaka tu mi se ne pojavljuje hipo... A takav me seks jedino može iznenadit. Ako san se već dogovoria onda pojedem/popijen nešto... Ali isto mi je najbolje imat nešto kod sebe (grožđani šećer ili nešto slično) i partnericu upoznat sa tin da iman šećer i to je to! Uvik mogu stat i pozabavit se hipon, a to je tako rijetko da nebi ni jednoj curi/ženi tribalo smetat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
|
Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|