Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Utorak 07.Veljača2012 - 19:36* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: impotencija  (Posjeta: 2648 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
luce
Tek učim pisati...
**

« : Utorak 23.Lipanj2009 - 10:52* »

Pozdrav svima,
moj decko ima dijabetes tipa dva. Imamo veliki problem, naime skupa smo dvi godine, nismo se seksali niti jedan put. On je impotentan.. Impotentnost mu je dosla nakon sto je pao u komu-dobio secer. Bio je na pregledima, u vuk vrhovcu i nazalost nitko mu nije dao konkretno rijesenje. Svjesna sam da je to veliki problem, da sam jos mlada, ali tog decka volim i nezelim odustat od njega, ali kada se okrenem iza sebe..vrijeme prolazi, leti..a ja nisam vise sigurna.. u svoju buducnost.. nemam s kim pricati o tom problemu, s kim sam pricala-od doktora do majke, svi kazu isto-da je taj problem od šečera.. A on kaze da mu se tu i tamo digne.. Ima 30 god, vec je bio u jako dugoj vezi, bio je cesto seksualno aktivan.. LJudi neznam sta da radim, kome da se obratim..

Ja u ljubav vjerujem.
Evidentirano
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #1 : Utorak 23.Lipanj2009 - 11:55* »

Ako je od secera, onda on ima neuropatiju, to se da mjeriti i provjeriti u kojoj je fazi. Treba ici neurologu na pregled i obradu. Moguce je da je fizicki ipak bolje nego sto se po konacnom rezultatu (odnosno izostanku istog) vidi.
Takodjer je vazno da mu seceri budu koliko-toliko dobro regulirani, da neuropatija (a to je samo jedna od komplikacija secera) ne bi napredovala.

Sretno  :bye:
Evidentirano

tanjap
Ja znam...

« Odgovor #2 : Utorak 23.Lipanj2009 - 14:48* »

Koliko ti decko godina ima dijabetes? Mozda nije to u pitanju, ako je kratko dijabeticar, mozda mu se jos nisu razvile komplikacije, mada to nije pravilo... Ne znam, ja bih pronasla jako dobrog urologa i vidjela..
Evidentirano
zbebe19
Tek učim pisati...
**

Spol: Muški

« Odgovor #3 : Četvrtak 20.Kolovoz2009 - 18:21* »

:W
Imam dijabetes tip 2 oko 5 godina, ali me alatka jako dobro sluša.Koristim dvije vrste tableta i ne koristim njih kako mi je Dr.napisao,(1x1x1)već kad sam fizički neaktivan i većinom pred odlazak na noćni počinak. Š.U.K. mi se kreće oko 10 mmol/L, bez tablete i fizičkog napora. Ako bi mi netko od admin.a mogao prokomentirati. Imam 45 godina. Grin :bye:
Evidentirano
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #4 : Petak 21.Kolovoz2009 - 09:24* »

Bok, zbebe, dobrodosao :)

Mi smo svi pacijenti ovdje, koliko znam nema lijecnika medju nama, i uglavnom trkeljamo iz osobnog iskustva zivota s dijabetesom  Grin

Sto se tice tvoje trenutne regulacije dijabetesa, moje misljenje je da je secer koji je vecinu vremena oko 10 previsok. Ne bi bilo lose da napravis i HbA1c pa da razgovaras s dijabetologom i da vidite treba li uvoditi neke promjene.

Impotencija je samo jedna od komplikacija nereguliranog secera, nazalost. Naravno, treba znati da je moguce da do impotencije ipak ni ne dodje, unatoc relativno losim secerima. 
Evidentirano

Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
 Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.081 sekundi uz 30 upita.