Dragi slatki!
Ne znam jeste li zamijetili u zadnje vrijeme, u ovo vrijeme kada se sladoled nešto više traži i jede, da je sa polica u dućanima, ili bolje rečeno, frižiderima, nestao LEDO-v dijetalni sladoled Grandissimo light, sa okusom vanilije i čokolade, posipan mrvicama čokolade, a koji je bio namijenjen šećerašima. U "zamjenu" za taj sladoled oni su izbacili novi Queens light od jogurta i jagode, a ovaj su šutke i u tišini povukli iz proizvodnje. Naime, u dućanima ga više nema, a niti na njihovim web stranicama. Poslala sam im i mail upita, ali naravno, nikakav odgovor.
Ja sam užasno razočarana i ogorčena tim postupkom. Ionako smo uvijek imali vrlo ograničen ili nikakav izbor sladoleda za dijabetičare, a sad umjesto da nam uz taj, za mene predobri Grandissimo light, ponude JOŠ jedan okus, oni ovaj stari ukinu.

Meni dođe da dignem pobunu, protest, pišem peticiju .... bilo što ...
Što vi mislite o tome?
Ili uopće niste pogođeni tom situacijom?
A što se tiče onog što vidim da neki pišu, meni je ipak bolje pojesti proizvod namijenjen za šećeraše, nego obični slatki, jer mi tako šećer ipak sigurnije ostaje u granicama normale.
Tako da mi odgovor - pa možeš pojesti obični sladoled i nafutrati se inzulinom - nikako ne odgovara.
Pozdrav iz Rijeke