Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Utorak 07.Veljača2012 - 19:48* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: cokolada  (Posjeta: 1994 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
mirela78
Ja znam...

Spol: Ženski

« : Subota 24.Listopad2009 - 01:06* »

Mogu bez slatkog, ali bez cokolade ne!!!!!  Grin  Probala sam sve one cokolade za dijabeticare i ok su mi, ali mi dosta podignu secer (pojedem max 4 kockice kad mi dodje zelja). U Lidlu sam nasla tri vrste cokolade za dijabeticare pa sam i njih probala (stoje medju ostalim cokoladama). Kao da nisam ni jela cokoladu. Uopce mi nisu podigle secer!   Shocked  Rekla sam i mom, sad vec bivsem, uceniku za njih, a i roditeljima jedne djevojcice koja je isto na inzulinu. Probali su i njima isto nisu povisile secer.   :)  Ako volite cokoladu, probajte. Nadam se da ni vama nece podizati secer.
Da, i kostaju znatno manje nego druge (8,99kn).
Evidentirano
J.J
Forumski moderator
Ja znam...

« Odgovor #1 : Subota 24.Listopad2009 - 08:11* »

Da, ta Lidlova čokolada, ona s nougat okusom od 3 moguća meni osobno po kvaliteti i okusu daleko šije Schneekope, Milku i ostale proizvođače dijetalnih proizvoda. Otkad sam trudna, ne prodje dan da ne ubacim u usta bar jedan red te čokolade u sebe Shocked( zadnjih mjesec dana se palim na slatko a smrdi mi meso),  a šećeri su  mi  savršeni :) Svima ju preporučujem, i cijenom i kvalitetom, ja sam ovisnik...
Evidentirano

ave the Earth-It is the only planet with chocoalte!!!!
mirela78
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #2 : Nedjelja 25.Listopad2009 - 17:02* »

Oooooooooooooo da! Ta s nugatom je i meni daleko najbolja.   Grin 
Evidentirano
Petar_Kc
Diabetički wannabe

« Odgovor #3 : Srijeda 28.Listopad2009 - 14:09* »

Ooo, i ja te čokolade kupujem, slućajno sam naletio na njih u Lidlu i više se ne mogu od njih odvojiti  Roll Eyes
Evidentirano
Vedran
Ja znam...

Spol: Muški

« Odgovor #4 : Subota 31.Listopad2009 - 18:00* »

Malo sam "istraživao" gornju temu i slike govore same za sebe. Nažalost, "nugat" tip čokolade nije bio raspoloživ (očito je popularan  :crta:).
Sad još samo trebam supruzi objasniti da je ovo "dobra" čokolada... Aždaja
Evidentirano
Davor
Forumski moderator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #5 : Nedjelja 08.Studeni2009 - 21:42* »

Vedrane,
bi li bio tako drag pa meni neukome prokomentiro slike?
Evidentirano
Vedran
Ja znam...

« Odgovor #6 : Nedjelja 08.Studeni2009 - 22:36* »

Popularne čokolade lakše je naći, ako znaš kako izgledaju. A kad na poleđini vidiš deklaraciju, opaziti ćeš da se "dobre" razlikuju za 7,4 g UH na 100 g čokolade od onih ne tako dobrih čokolada. Ako čokolada ima 6 redova, "zašparao" si cca 1,23 g ugljikohidrata po jednome redu (moja "doza"). Drugim riječima - nebitna je razlika u sadržaju UH. Ove su čokolade jednostavno - fine  :s.
Evidentirano
Davor
Forumski moderator
Ja znam...

Profil WWW
« Odgovor #7 : Ponedjeljak 09.Studeni2009 - 16:07* »

Uh hvala, to se i meni ucinilo, ali nisam bio siguran.
Ipak ne treba skroz zanemariti cinjenicu da je nekoliko ljudi ovdje napisalo da iz vlastitog iskustva, se seceri dobro ponasaju nakon njih.

Ni sam ne znam da li da uđem u to "leglo poroka Lidl" i kupim ju :-) Ne valja ako mi se svidi, a ne valja ni ako mi se ne svidi :)
Evidentirano
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
 Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Održava i administrira TIM STUDIO

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.114 sekundi uz 33 upita.