Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Subota 04.Veljača2012 - 09:35* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Problem sa optipenom pro  (Posjeta: 959 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
damir2609
Diabetički wannabe

« : Utorak 03.Studeni2009 - 23:29* »

Pozdrav,

Molio bih za savjet. Naime, koristim Optipen pro 1 injektor za lantus i na displeju umjesto brojki pojavile su se 3 crtice. Neznam dali je injektor neispravan i koja je procedura zamjene. Tražio sam na internetu zastupnika ali nisam uspio pronaći.
Injektor koristim oko godinu dana pa neznam dali HZZO priznaje zamjenu za novi.
Sad ga navijam napamet (27 jed. ujuro i 17 navečer) pa se bojim da ne pogrješim.
Ima li za lantus koji drugi, kvalitetniji pen? 
Evidentirano
krcko
Ja znam...

« Odgovor #1 : Srijeda 04.Studeni2009 - 12:20* »

Priznavao HZZO novi ili ne, ako se pen pokvario trebao bi ga svakako zamijeniti za ispravan. Predlazem da odes u apoteku u kojoj si ga preuzeo i trazis zamjenu. Njihova je briga kontaktirati zastupnika.
Evidentirano

Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
rocky00
Diabetički wannabe

« Odgovor #2 : Srijeda 04.Studeni2009 - 23:57* »

Mislim da to znači da su se baterije istrošile, njih ne možeš promjeniti već trebaš ići po novi pen. Koliko se sjećam taj odobravaju svako godinu dana, a taman toliko i traju te baterije. Kad sam prvi put uzimala taj pen u apoteci odmah su mi se pojavile te tri crtice, pa sam ga odmah išla reklamirat u apoteku pa su mi dali novi.. Proizvođač je očito imao na umu da se pen redovito zamjenjuje novim pa je ubacio te baterije koje nemaju nikakvu posebnu svrhu..ako me razumiš šta hoću reći.. Pen su mogli dizajnirat kao i svaki drugi..ali ovako im je isplativije..  :bye:
Evidentirano
damir2609
Diabetički wannabe

« Odgovor #3 : Četvrtak 05.Studeni2009 - 00:10* »

Uspio sam danas zamjeniti pen u apoteci, doduše uz dosta nagovaranja i šarmiranja magistre. Inače, trebao sam od doktora doznaku za novi pen a ovih dana i nemam vremena par sati čekati u redu.
Svejedno, nikako mi se ne sviđa taj optipen pro. postoji li neki kvalitetniji u kojem mogu koristiti lantus ampule?
Probao sam one jednokratne ali ti su još gori.
Evidentirano
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.088 sekundi uz 31 upita.