Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Utorak 07.Veljača2012 - 18:55* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Blagdanska iskušenja  (Posjeta: 1022 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vedran
Ja znam...

Spol: Muški

« : Nedjelja 20.Prosinac2009 - 21:23* »

Bliže se blagdani i vrijeme je velikih iskušenja.
Kako narodna mudrost kaže: "Je*eš karakter koji se neda nagovorit!" postavlja se pitanje kako proživjeti blagdane a da se ne odudara od narodnih običaja? Nekako si mislim da dolazi vrijeme kada se često mjeri šećer i dodaje Novorapid (ili slični). Ili se UH kompenziraju dobrim vinom? Grin
Molim iskusnije za par savjeta iz života...
Evidentirano
krcko
Moderator
Ja znam...

« Odgovor #1 : Nedjelja 20.Prosinac2009 - 23:54* »

Novorapid rocks

Hebes blagdane ak se bar malo ne udebljas  angel
Evidentirano

Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #2 : Ponedjeljak 21.Prosinac2009 - 15:06* »

Ja sam pod stare dane postala kokosh opsjednuta izgledom, i necu se udebljati  Amen! Grin
Frustracije (eventualne) rjesavam tako da kuham, pecem i spremam, pa mi prisjedne. Bas ono budem sita. A ima nesto i u tome kada kuhas za druge, pa se oni dave, debljaju i zdere ih savjest sto ne mogu odoljeti. :lol:

No dobro, ovoga Bozica bavit cu se prvenstveno prenosenjem namjestaja, kutija, klavira....
Evidentirano

krcko
Moderator
Ja znam...

« Odgovor #3 : Četvrtak 24.Prosinac2009 - 01:02* »

Ne znam, meni ta spika da se kuhar "najede od mirisa" ne pali bas pretjerano. Kuhanje bez probanja mi je kao da si dajem ekstra bolus bez mjerenja GUK-a. Ja se fakat najedem kuhajuci, i to ne kroz nos. Onda kad bude gotovo nemres sjedit za stolom, vrtit palcevima i gledat druge kako jedu. Ne bi bilo drustveno angel Osim toga obicno ispadne fino kad ja kuham pa bi bilo steta propustiti  Cool Bas sam skroman danas, zar ne? :mig:
Evidentirano

Yorn desh born, der ritt de gitt der gue,
Orn desh, dee born desh, de umn börk! börk! börk!
cathy
Forumski moderator
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #4 : Četvrtak 24.Prosinac2009 - 08:48* »

Ovisi kako si stvari predstavis u glavi.  :mig: Grin

Ovo za kuhanje, morat ces dokazati.
Evidentirano

kseki
Dijabetički amater

« Odgovor #5 : Četvrtak 24.Prosinac2009 - 17:17* »

Bliže se blagdani i vrijeme je velikih iskušenja.
Kako narodna mudrost kaže: "Je*eš karakter koji se neda nagovorit!" postavlja se pitanje kako proživjeti blagdane a da se ne odudara od narodnih običaja? Nekako si mislim da dolazi vrijeme kada se često mjeri šećer i dodaje Novorapid (ili slični). Ili se UH kompenziraju dobrim vinom? Grin
Molim iskusnije za par savjeta iz života...

Tesko je  takve  savjete  davati jer  svaki  organizam  je  drugacije  naucen.
Pokusaj  biti  umjeren  u  svemu.

Svima
Sretan i blagoslovljen  Bozic  
Evidentirano
fila
Diabetički wannabe

« Odgovor #6 : Četvrtak 24.Prosinac2009 - 18:13* »

OBITELJ SE OKO STOLA OKUPLJA :kiss:
Treba biti umjeren u svemu :bye:
Sretan i blagoslovljen BOŽIć!
Evidentirano
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
 Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.
Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.157 sekundi uz 39 upita.