Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga
Utorak 07.Veljača2012 - 19:39* *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobrodošli na novi forum Hrvatskog Saveza Dijabetičkih Udruga.
Ukoliko primjetite probleme u radu foruma, molimo da kontaktirate administratora na email webmaster@zadi.hr
Hvala

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: anamneza- dijabetes i...?  (Posjeta: 1832 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
IvanaL
Diabetički učenik

Spol: Ženski

« Odgovor #15 : Četvrtak 26.Kolovoz2010 - 11:30* »

Lepi moji komplicirani.....
Kao maloj (6 mj)mi je dijagnosticirana celijakija, kad sam krenula na pretrage za trudnocu dijag. Hashimoto i hipotireoza naravno hormoni su postali svakodnevna terapija, e sve divno i krasno do 7 mj trudnoce, tada dijag. gestacijski dijabetes i po porodu se "povukao" Huh? nakon 10 mj opet secerko ali ozbiljni....
po pretragama imam valjda pozitivna autoimunosna antitijela  ne razumim se al sam skuzila da su te tri bolesti sestrinske tj da dolaze jedna za drugom znaci da je bilo za ocekivati da cu sve to dobiti al je bilo pitanje kada.... i da valjda to znaci da ih je sam organizam stvorio valjda krivo protumacio prijetnju i poceo unistavati zdrave stanice.... neznam samo znam da kad me pitaju za anamnezu gledaju me kao da sam pala s Marsa kad pocnem nabrajati kaj mi je sve e da i da ne zaboravim zbog celijakije mi smetaju antibiotici (popratne stvari su sati provedeni na wc-u i grljenje iste pri rigoletu) pa onda pijem i peptorane i sve te gluposti samo da izdrzim kuru do kraja....

zakljucak: Boze dragi kako smo posebni ovako komplicirani....
Evidentirano
ana12345
Gost
« Odgovor #16 : Utorak 07.Rujan2010 - 21:29* »

cathy.. poslala sam ti pvt poruku.

usput imam i prijedlog za poboljsanje foruma-
cim se ulogiramo da odmah vidimo jeli nam netko nesto poslao. da nesto blinka po mogucnosti.
jer, neke poruke sam znala primjetiti tek nakon par mjeseci sto su mi bile poslane..
Evidentirano
cathy
Moderator
Ja znam...

Spol: Ženski

« Odgovor #17 : Srijeda 08.Rujan2010 - 08:40* »

Poslala sam ti odgovor.

Ja uvijek vidim crveno oznacene podforume na kojima su se pojavili postovi koje nisam jos procitala, pa onda odem tamo i pregledam. A za privatne poruke, funkcionira slicno kao i s e-mailom - postoji link na "Moje poruke" i ako imam ista neprocitano, tu, odmah pored, pise u zagradi broj neprocitanih poruka. Nikad mi nije nista promaklo (bar se nadam Grin )
Evidentirano

ana12345
Gost
« Odgovor #18 : Srijeda 08.Rujan2010 - 10:19* »

stvarno,.. sad sam i ja vidjela u zagradi poruku.
ne kuzim kako nisam to prije vidjela, valjda nisam dobro gledala.. :-)
Evidentirano
Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga

Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Održava i administrira TIM STUDIO

Pokreće MySQL Pokreće PHP Hrvatski Savez Dijabetičkih Udruga | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.114 sekundi uz 30 upita.