Zanima me koje su vam sve razloge rekli kako se dobiva dijabetes??
Moj slučaj su komentirali "A eto desi se! To vam je autoimuna bolest i vaše dijete je samo sebi uništilo stanice gušterače i sad vam nema povratka" a ja na to kažem pa može li se izliječiti to stanje sada??
A doktor meni ovako: "Možda! kad ja budem predsjednik Američkih država" još mi se i nasmije a ja samo što mu nisam šmrkljima zaflekala cijelu kutu od plača!!! nikada neću zaboraviti taj dan!! A mala kad su joj spustili šećer sa 34 na 10 kaže; "mama pa zašto plačeš ne curi mi krv biti ću ja dobro znaš! ajd mi odi kupi sladoled dok ležim da mi nije dosadno!!!
Pa s obzirom na pristup i mogao bi postati predjednik SAD-a! Katastrofa. Meni su prije skoro 4 godine rekli da za 5 godina ce bit tip1 izljeciv samo tako...
Ajde imaju jos malo iako sumnjam.
Osim dijabetickih tegoba uvijek je na pocetku prisutna i psihicka tegoba, neka vrsta depresije ma koliko mi pricali da nije. S vremenom to prodje, kako kod koga, kod nekoga za par mjeseci, nekoga za godinu, u stvari dok covjek ne upozna svoj organizam kako barata sa ugljikohidratima. Kad se seceri u krvi ustabile jednog dana, sve se prijasnje muke zaborave i opce zdravstveno stanje se rapidno popravlja.
Jedino sto nam fali je inzulin kojeg gusteraca vise nema niti radi :??) .
Mislis li da automobili nebi bili sretni da sami mogu proizvoditi benzin? Sve im to moramo izvana ubadati i ulje i vodu i gorivo... Malo sam zabrazdio, ali ta tema bi mogla paliti kod klinaca.
Pozdrav i strpljenja. Bit ce i sladoleda i torti, samo kad se izvjestite u doziranju...